AlgemeenBlogs

Visum en paspoort voor Afrika

By February 23, 2018 No Comments

Visum Afrika

Voor elke reis naar het buitenland heeft u een reisdocument nodig. Natuurlijk moet uw reisdocument geldig zijn tijdens uw reis. Als u naar Afrika gaat heeft u niet genoeg aan een identiteitskaart en moet u dus een paspoort/reispas hebben. Zorg dus dat uw paspoort niet eerdaags verloopt, want uw paspoort moet ook nog een aantal maanden geldig zijn tijdens uw reis.

Meerdere visa Afrika

Voordat u, welk land dan ook in Afrika in mag, moet u ook een geldig visum hebben. Helaas kunt u niet met één visum door heel Afrika reizen. Dus als u naar verschillende landen gaat, heeft u iets meer werk.

Een visum Afrika aanvragen kan nogal lastig zijn. Daarom kan je dat ook laten doen door anderen, bijvoorbeeld via (……………..). U hoeft alleen maar een paar dingen invullen en zij doen de rest. Natuurlijk kunt u het ook zelf via internet doen. Voor elk land waar een visum nodig is, is een site. Dit kost echter wel veel tijd en het moet erg zorgvuldig ingevuld worden. Het zou zonde zijn als uw reis niet door zou kunnen gaan door een foutje op uw visum.